RSS FEED

.

.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!! ΣΤΕΓΝΟ COPY-PASTE ΟΙ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ" ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ Γ.ΓΚΙΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ (!) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Καλά που τους έκοψε (μπράβο Νούλη) και έσβησαν τους «Κεφαλλονίτες ναυτικούς που διασχίζουν τους ωκεανούς»!!!

Αυτή η παρέα (που μάλλον σωστά την αποκαλούσε ο αξιόπιστος (!) «παιδική χαρά») θέλει να ξαναδιοικήσει!

Παρακάτω φαίνεται η πνευματική γύμνια αυτών που ενόψει των γιορτών του Πάσχα όχι απλά δεν μπορούν να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, αλλά δεν μπορούν ούτε καν να γράψουν ένα απλό κείμενο 5 γραμμών για να μας ευχηθούν με ειλικρίνεια!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ (ΦΕΤΙΝΟ) ΠΑΣΧΑ

Οι άγιες ημέρες του πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της ορθοδοξίας, ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και να διαχειριστούμε με ακεραιότητα τις σκληρές προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μάς έχει ανάγκη όλους, περισσότερο από ποτέ. Παραδειγματιζόμαστε από την ατελείωτη, ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του χριστού προς τον άνθρωπο, σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους δημότες του δημου Λουτρακιου Περαχωρας Αγιων θεοδωρων

καλή ανάσταση και καλό πάσχα!

Γιωργος α.Γκιωνης
Υποψ.δημαρχος Λουτρακιου Περαχωρας Αγ.θεοδωρων
Κλικ εδώ


Πολύ καλό! Ρε που το σκέφτηκε, που το σκέφτηκε…
Α, νάτο:


ΕΥΧΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΙΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΣΧΑ!!!)

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και να διαχειριστούμε με αξιοπρέπεια τις σκληρές προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας.

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μάς έχει ανάγκη όλους, περισσότερο από ποτέ. Παραδειγματιζόμαστε από την αστείρευτη, ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους  Κεφαλλονίτες  που ζουν στο νησί μας, σε αυτούς της διασποράς αλλά και στους ναυτικούς μας που διασχίζουν τους ωκεανούς:

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Αλέξανδρος Παρίσης
Δημαρχος Κεφαλλονιάς
Κλικ εδώ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return top