RSS FEED

.

.

Είπαν: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ... ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Εσχάτως ο αξιόπιστος "δημοσιογράφος" μας καλεί να εκτιμήσουμε τις ενέργειες του στενού του (εναγκαλισμένου!) συνεργάτη Γιώργου Γκιώνη για τον Προαστιακό στο Λουτράκι.

Τι όμως πιστεύει πραγματικά;

Έγραφαν οι συντάκτες του ιστολογίου:

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ... ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
Στις 8-10-09 όπου τελικά η δημοτική αρχή Γκιώνη μειοψήφισε στο δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου με αριθμό 303 της 8-10-09 άλλαξε την απόφαση του ανοίγοντας κόντρα στον κ. Γκιώνη, κ. Κοφινά το δρόμο σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό καταγράφοντας μια άνευ προηγουμένου ήττα της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη και κερδίζοντας ουσιαστικά το Λουτράκι.
(Σημ: Εδώ ο Δημήτρης Καραμπατάς αναφέρεται στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που επικαλείται σήμερα ο Γιώργος Γκιώνης για να μας πείσει για το τεράστιο έργο (;) του. Αυτή στην οποία μειοψήφισε!!! Για χαχόλους μας περνάτε;;;)


Δείτε το όλο εδώ

ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ «ΠΑΛΑΤΙΟΥ» ΥΠΕΡ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
Ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα έλθει στο Λουτράκι με τερματικό σταθμό την Αιγαίου. Αυτή ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας.

Ήταν πάντως μια άνευ προηγουμένου ήττα για την παραπαίουσα δημοτική αρχή που αφενός πλέον δεν διαθέτει την πλειοψηφία, αφετέρου δεν διαθέτουν και τη στοιχειώδη λογική να υπερασπισθούν, να αντιληφθούν και να λειτουργήσουν με γνώμονα υπέρ των συμφερόντων του τόπου κι όχι με τα στενά κριτήρια του συνδυασμού και των εντυπώσεων, όπως επισημαίνει πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.

Χωρίς ουσιαστική, αλλά και πολιτική βάση ήταν η αντίδρασή τους να προτείνουν αναβολή της συζήτησης του θέματος, ενώ οι δικαιολογίες που ψέλλιζαν μάλλον αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν. Σοβαρευτείτε, γιατί πέραν από τους παρισταμένους σας ακούει και σας βλέπει η κοινή γνώμη μέσω των τηλεοπτικών δεκτών.
(Σημ: Μήπως μαζί του να σοβαρευτείτε και εσείς;;;)

Δείτε το όλο εδώ


ΕΝΘΥΜΕΙΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;
Η υποτίμηση της νοημοσύνης της τοπικής κοινωνίας από το Γιώργο Γκιώνη, έχει υπερβεί κάθε προηγούμενο. Ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας όχι μόνο δεν φροντίζει να σιωπά, αλλά ανερυθρίαστα παραποιεί την αλήθεια σε γεγονότα τα οποία έχει γνώση μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης.

Έτσι ακριβώς, την περασμένη Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, ο Γιώργος Γκιώνης χωρίς αιδώ διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του τρέχει (και οι Κενυάτες τρέχουν…) για να έλθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στο Λουτράκι.

(Σημ: Για ρώτα το φίλο σου, οι Κενυάτες είναι "φερτοί" ή ντόπιοι;)

Δείτε το όλο εδώ


Κύριοι"αρθρογράφοι" περνάτε τους Δημότες Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων για χαχόλους;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return top