RSS FEED

.

.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ!!! ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ:"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ" ΓΚΙΩΝΗΣ: "ΕΝΤΑΞΕΙ!" (Video)

Κλείσαμε ήδη 5 γεμάτες μέρες ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑΣ του Γιώργου Γκιώνη για τον καταγγελόμενο από δημοσιογράφο της ΕΣΗΕΑ χρηματισμό που φέρεται να έκανε η Παράταξη του στις προηγούμενες εκλογές. Σημειώνεται ότι πρόσφατα ξεκίνησαν τον τίμιο - όπως ανακοίνωσαν - αγώνα τους και για αυτές τις εκλογές! (τον κόσμο τον ακούτε που γελάει με αυτά που λέτε;).

Το blog μας, επειδή δεν είναι κωλοτούμπικο σαν τον "αξιόπιστο" δημοσιογράφο, είχε υποσχεθεί ένα δώρο στην επέτειο των 5 ημερών ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑΣ του πλέον στενού του συνεργάτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρώην κορυφαίο θεσμικό παράγοντα, στενός σήμερα συνεργάτης του Γιώργου Γκιώνη, παραμονές των εκλογών του 2010 κυκλοφορούσε με ένα βίντεο "παραμάσχαλα" και έλεγε: αυτόν θα ψηφίσουμε; αυτόν που ως Δήμαρχο Λουτρακίου του είπαν ότι υπάρχουν και χειρότεροι και απάντησε: "εντάξει!"; Αυτό είναι το επίπεδο της πόλης μας; Είναι ντροπή!

Το βίντεο:


ΥΓ1: Ευχαριστούμε τον ανώνυμο αναγνώστη που μας το έστειλε.
ΥΓ2: Στην επέτειο των 10 ημερών ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑΣ του Γιώργου Γκιώνη, έχει προγραμματιστεί και άλλο "δώρο" σε αυτούς που θέλουν να μας (ξανα)καταστρέψουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return top